CTK s 16. 11. 2020 do nadaljnega omogoča samo brezstično poslovanje

Delovanje CTK v času koronavirusa

© Gašper Lešnik

Z namenom, da se omeji gibanje prebivalstva in zaradi zajezitve in obvladovanje epidemije COVID-19 je Vlada 12. 11. 2020 izdala Odlok, ki začasno prepoveduje ponujanje in prodajanje blaga in storitev neposredno potrošnikom na območju Republike Slovenije. Obveščamo vas, da bo zato CTK s ponedeljkom, 16. 11. 2020 ter do nadaljnega za uporabnike omogočala le brezstičen prevzem in vračilo gradiva v avli knjižnice, ostali prostori knjižnice za uporabnike ne bodo dostopni.

URNIK KNIŽNICE bo sledeč:

  • ponedeljek do petek 8h do 16h,
  • sobota 9h do 13h.

Prav tako še vedno ponujamo dve možnosti izposoje želenega knjižničnega gradiva:

  1. prva je preko izposoje po pošti,
  2. druga pa je na voljo članom, ki živijo na področju Mestne občine Ljubljana (preko dostave na dom).

Vse informacijske poizvedbe pošljite na poizvedbe@ctk.uni-lj.si. Naši informacijski specialisti vas bodo kontaktirali po telefonu ali z uporabo videoklica z aplikacijo Zoom: http://www.ctk.uni-lj.si/videoklic-pomoc-uporabnikom-pri-iskanju-literature-z-uporabo-videokonferencnega-sistema/ ter vam ponudili pomoč. Naše informacijske specialiste lahko za pomoč in svetovanje pri iskanju informacij kontaktirate tudi neposredno z obrazcem za naročilo informacijske poizvedbe: http://www.ctk.uni-lj.si/informacijske-storitve/.

Vsi študenti Univerze v Ljubljani imate možnost spletnega vpisa.

Vse gradivo, ki ga imate izposojenega, je podaljšano do 10.12.2020.

Knjižničnega gradiva trenutno ni mogoče rezervirati.

Vsi, ki imate do knjižnice kakršnekoli dolgove, jih lahko poravnate preko izstavljenega računa. Kontaktirajte naše sodelavce preko izposoja@ctk.uni-lj.si.

Ostanite zdravi!

Vaše ekipa CTK

Skip to content