Delo v času zaprtja med 1.4.2021 in 11.4.2021 zaradi epidemije COVID-19

Notranjost CTK

Spoštovani člani in uporabniki,

Centralna tehniška knjižnica Univerze v Ljubljani bo v času od 1. do 11. aprila 2021 zaradi epidemioloških razmer zaprta.

Za informacije bomo med tednom dosegljivi na e-naslovu izposoja@ctk.uni-lj.si in na telefonski številki 01 2003-400 ali 01 2003-448.

Kontaktirate nas lahko tudi z uporabo klepeta v živo na spletni strani ali na družbenih omrežjih.

Storitve CTK v času zaprtja

Vpis v knjižnico

Študenti Univerze v Ljubljani se lahko v knjižnico vpišete z uporabo spletnega vpisa. Več o tem na http://www.ctk.uni-lj.si/spletni-vpis-za-studente/.

Zaposleni se lahko prav tako vpišete z uporabo spletnega vpisa. Več o tem si preberite na http://www.ctk.uni-lj.si/spletni-vpis/.

Ostali uporabniki, ki še niste vpisani, pa bi si radi izposodili gradivo, pokličite na eno izmed zgoraj navedenih telefonskih številk in boste prejeli informacije o tem, na kakšen način lahko dostopate do gradiva in informacijskih virov.

Izposoja gradiva 

Gradivo si lahko izposodite po naročilu na e-pošto izposoja@ctk.uni-lj.si ali po telefonskem naročilu na eno izmed zgoraj navedenih številk.

Gradivo lahko:

Vračilo gradiva 

Vsi člani CTK-ja imate izposojeno gradivo trenutno podaljšano do 11.4.2021. Fizično vračilo gradiva v obdobju do 11.4.2021 NI MOŽNO.

Plačilo terjatev 

Vsi člani CTK-ja lahko svoje terjatve poravnate v modulu Moja knjižnica. Navodila, kako to storite, dobite na http://www.ctk.uni-lj.si/wp-content/uploads/2020/12/Navodilo-za-placilo-clanarine-in-drugih-denarnih-terjatev-.pdf.

Informacijska dejavnost, delovanje OSIC-a za tehniko, bibliografije raziskovalcev, delovanje repozitorija DIRROS 

Vse navedene storitve bomo zagotavljali na daljavo. Za informacije ter naročila pokličite enega izmed zgoraj navedenih telefonov ali pošljite sporočilo na e-pošto info-center@ctk.uni-lj.si. Naši informacijski specialisti vas bodo po telefonu ali z uporabo videoklica z aplikacijo Zoom poklicali in vam nudili pomoč. Več o možnosti uporabe videoklica na http://www.ctk.uni-lj.si/videoklic-pomoc-uporabnikom-pri-iskanju-literature-z-uporabo-videokonferencnega-sistema/.

Naše informacijske specialiste lahko za pomoč in svetovanje pri iskanju informacij kontaktirate tudi neposredno z obrazcem za naročilo informacijske poizvedbe. Več o tem na http://www.ctk.uni-lj.si/informacijske-storitve/.

Digitalna knjižnica Univerze v Ljubljani DiKUL

Za pomoč pri uporabi DiKUL nam lahko pišite na naslov dikul-help@ctk.uni-lj.si ali nas pokličete na telefon 041 756 308, med 8.00 in 16.00 pa tudi na eno izmed zgoraj navedenih telefonskih številk.

Dobava dokumentov in medknjižnična izposoja 

Gradivo po medknjižnični izposoji lahko naročite:

  • po pošti,
  • po elektronski pošti: illctk@ctk.uni-lj.si,
  • po faksu (01) 425 66 67,
  • neposredno iz knjižničnega kataloga COBISS+ prek spletnega vmesnika Moja Knjižnica (za uporabo potrebujete člansko izkaznico in geslo, ki ga dobite pri vpisu v CTK),
  • prek naročilnice na spletni strani CTK.

Več o tem na http://www.ctk.uni-lj.si/medknjiznicna-izposoja/.

Ostanite varni in zdravi. Obenem vam želimo tudi lepe velikonočne praznike in da se čim prej ponovno srečamo.

Vaša ekipa CTK

Skip to content