DELO CTK V ČASU ZAPRTJA ZARADI EPIDEMIJE COVID-19

Notranjost CTK

Delovni čas knjižnice med tednom je od 8.00 do 16.00, ob sobotah od 9.00 do 13.00.

V CTK bomo v tem obdobju večino storitev poskušali organizirati na uporabnikom čim bolj prijazen in varen način.

KONTAKTI

Telefonske številke so:

  • 01 2003 400,
  • 01 2003 401 ali
  • 01 2003 448.

Kontaktirate nas lahko tudi po e-pošti izposoja@ctk.uni-lj.si, z uporabo klepetalnice na spletni strani ali po družabnih omrežjih.

VPIS V KNJIŽNICO

Študenti Univerze v Ljubljani se lahko v knjižnico vpišete z uporabo spletnega vpisa. Več o tem na http://www.ctk.uni-lj.si/spletni-vpis-za-studente/.

Zaposleni se lahko prav tako vpišete z uporabo spletnega vpisa. Več o tem si preberite na http://www.ctk.uni-lj.si/spletni-vpis/.

Ostali uporabniki, ki še niste vpisani, pa bi si radi izposodili gradivo, pokličite na eno izmed zgoraj navedenih telefonskih številk in boste prejeli informacije o tem, na kakšen način lahko dostopate do gradiva in informacijskih virov.

IZPOSOJA GRADIVA

Gradivo si lahko izposodite po predhodnem naročilu z uporabo modula Moja knjižnica, po naročilu na e-pošto izposoja@ctk.uni-lj.si ali po telefonskem naročilu na eno izmed zgoraj navedenih številk.

Gradivo lahko:

VRAČILO GRADIVA

Vsi člani CTK-ja imate izposojeno gradivo trenutno podaljšano do 31.1.2021. Če želite gradivo vseeno vrniti, ga prinesite v avlo knjižnice, kjer ga boste imeli možnost odložiti v za to pripravljeno škatlo. Zaposleni bodo gradivo po obvezni karanteni razdolžili in ga vrnili na police.

PLAČILO TERJATEV

Vsi člani CTK-ja lahko svoje terjatve poravnate v modulu Moja knjižnica. Navodila, kako to storite, dobite na http://www.ctk.uni-lj.si/wp-content/uploads/2020/12/Navodilo-za-placilo-clanarine-in-drugih-denarnih-terjatev-.pdf.

INFORMACIJSKA DEJAVNOST, DELOVANJE OSIC-a ZA TEHNIKO, BIBLIOGRAFIJE RAZISKOVALCEV, DELOVANJE REPOZITORIJA DIRROS

Vse navedene storitve bomo zagotavljali na daljavo. Za informacije ter naročila pokličite enega izmed zgoraj navedenih telefonov ali pošljite sporočilo na e-pošto info-center@ctk.uni-lj.si. Naši informacijski specialisti vas bodo po telefonu ali z uporabo videoklica z aplikacijo Zoom poklicali in vam nudili pomoč. Več o možnosti uporabe videoklica na http://www.ctk.uni-lj.si/videoklic-pomoc-uporabnikom-pri-iskanju-literature-z-uporabo-videokonferencnega-sistema/.

Naše informacijske specialiste lahko za pomoč in svetovanje pri iskanju informacij kontaktirate tudi neposredno z obrazcem za naročilo informacijske poizvedbe. Več o tem na http://www.ctk.uni-lj.si/informacijske-storitve/.

DIGITALNA KNJIŽNICA UNIVERZE V LJUBLJANI DiKUL

Za pomoč pri uporabi DiKUL nam lahko pišite na naslov dikul-help@ctk.uni-lj.si ali nas pokličete na telefon 041 756 308, med 8.00 in 16.00 pa tudi na eno izmed zgoraj navedenih telefonskih številk.

DOBAVA DOKUMENTOV IN MEDKNJIŽNIČNA IZPOSOJA

Gradivo po medknjižnični izposoji lahko naročite:

  • po pošti,
  • po elektronski pošti: illctk@ctk.uni-lj.si,
  • po faksu (01) 425 66 67,
  • neposredno iz knjižničnega kataloga COBISS+ prek spletnega vmesnika Moja Knjižnica(za uporabo potrebujete člansko izkaznico in geslo, ki ga dobite pri vpisu v CTK),
  • prek naročilnice na spletni strani CTK.

Več o tem na http://www.ctk.uni-lj.si/medknjiznicna-izposoja/.

USPOSABLJANJE UPORABNIKOV

Usposabljanje uporabnikov bo potekalo z uporabo videokonferenčne aplikacije Zoom.

Usposabljanje na zahtevo in ostale informacije o tem pošljite po e-pošti na naslov tilen.mandelj@ctk.uni-lj.si.

#ustavimocovid

Skip to content